Op dit moment maken de muggen en de regen plaats voor de zon en de vliegen. Tja, je kunt niet alles hebben zullen we maar zeggen. Natuurlijk blij dat de regen, die in extreme hoeveelheden uit de lucht kwam iis gestopt kijk ik er soms stiekem alweer naar uit. De zon is heerlijk, mooir blauwe lucht, een zacht briesje zo af en toe, echt lekker! Lekker als ik vakantie zou hebben en aan het strand zou liggen. Maar helaas.. dat is niet het geval. Iedere dag ben ik al vroeg in touw om aan mijn onderzoek te werken. Ik werk een paar keer per week bij de broodjeszaak voor ons huis. Dan begin ik om 6 uur en kan ik later in de ochtend, rond een uur of tien/elf naar de stad om interviews af te nemen. Ik heb veel afspraken, nog steeds lijkt het dat idereen openstaat voor mijn onderzoek en misschien ook wel nieuwsgierig is. Een dag in de week werk ik bij Uncle Re aan de waterkant. Een bekende creoolse eetgelegenheid waar ik weer veel dingen leer. Maar ook de fastfoodketens mogen er niet aan ontbreken dus ga ik vrijdag een middagje meelopen bij Burgerking Paramaribo. Zo hoop ik nog meer in verschillende eetgelegenheden aan de slag te kunnen, lekker wat doen en ondertussen veel te weten komen over de keuken, consumenten en werknemers. Gelukkig is het allemaal heel erg leuk en trotseer ik de zon daar graag voor!
Zon
26 maart 2009 - Paramaribo, Suriname
Foto's
27 maart 2009
Hoi Jolijn,
Lang niet geschreven, maar wel alles gevolgd. Geweldig leuk om alles te lezen. Zo te horen, "ga je lekker" daar in het verre Suriname. Het klinkt allemaal erg ontspannend, maar ik begrijp dat er zeker ook hard gewerk wordt. En vooral veel opgeslagen in da bolletje van je! Nou meid, geniet er nog veel van en succes met de rest van je onderzoek. Lieve groetjes van
Henny
2 april 2009
hey jolijn
wat geweldig om te lezen wat je daar allemaal aan het doen bent.
mooi weer, lekker en veel eten, zo te horen kom je niks te kort daar.
geniet er nog van en alvast heel veel plezier voor als paps en mams en natuurlijk martin komen.
liefs pleun en een knuffeltje van tess

Ik zie het wel: je bent weer een echte spons! Je haalt weer alles uit het leven wat er uit te halen valt! Volgens mij heeft elke dag weer enkele uurtjes te weinig!
Dikke kus!
mam